Betere grond,

voedzaam voedsel,
betere gezondheid

Gezonde voeding is de laatste jaren een belangrijk en terugkerend thema geworden.  Consumenten kiezen steeds vaker voor biologisch voedsel en dat doen ze bewust. Dat iets biologisch geteeld is betekent jammer genoeg niet per definitie dat het ook voedzaam is.

Wij staan achter gezond voedsel, en gaan nog een stapje verder. Gezond is pas gezond wanneer het voedzaam is. Wij realiseren dit door de gehele kringloop ! Voedzaam voedsel is volwaardig voedsel. Volwaardig betekent dat ons voedsel voldoende voedingsstoffen bevat om ons lichaam goed te kunnen laten functioneren. Voeding, mineralen en sporenelementen zijn hierin erg belangrijk, want ze zijn essentieel voor ons lichaam. We kunnen niet zonder ze !   Voedsel = Levensmiddel

Door de mineralen in de grond weer in balans te krijgen, missende sporenelementen toe te voegen, en het bodemleven actief te stimuleren zal de bodemconditie verbeteren. Gewassen nemen deze mineralen en sporenelementen op. Zo komen deze terecht in onze voeding. Op een natuurlijke wijze verbeteren wij de kringloop. Betere gewassen, betere melk, beter vlees, betere voeding: natuurlijk gezond.

C-Cycle wil samen met onze voedselproducenten en loonwerkers volwaardig voedsel produceren en ons natuurlijk immuunsysteem ondersteunen.

Wil je meer weten over volwaardig voedsel in een gezonde kringloop?
Neem contact met ons op!

Contact

Hogere voedingswaarden

Beter voor het milieu

Eerlijke prijzen

Gewoon natuurlijk

Betere gezondheid

Door een hogere concentratie van mineralen en sporenelementen geen of aanzienlijk minder supplementen nodig in voeding